Anmeldelse: Baby Foot – få ny hud på fødderne

17.05.11
Baby Foot

Baby Foot

Baby Foot er et nyt (på det danske marked) og ret unikt produkt til at eksfoliere og fjerne hård hud på fødderne med. Baby Foot er et japansk produkt, og japanske skønhedsprodukter skal man bestemt ikke kimse af. Det består af to plastik’sokker’, som er fyldt med en gele, som du stikker fødderne ned i. Dem skal du så sidde med i to timer, hvorefter du skyller det af fødderne igen.

Og lad det være sagt med det samme: Hold op hvor det virker! I dag, halvanden uge efter, jeg brugte behandlingen, har jeg fuldstændig skiftet ham på fødderne og har bløde babyfødder.

De første par dage efter, du har haft sokkerne på, sker der ingenting. Men så begynder din hud at skalle af. Det skaller virkelig meget, det er ligesom at skifte ham på fødderne. For at citere min to-årige, der så mine fødder under denne proces: “Mor ulækker, mor i stykker”.

Nej jeg har ikke taget et billede undervejs. Der må være grænser for, hvad jeg vil udsætte jer for. Men hvis I forestiller jer afskalningen efter en virkelig slem solskoldningen (uden den røde, irriterede hud selvfølgelig), så har I det meget godt. De nysgerrige kan se her på denne amerikanske bloggers hjemmeside, der ikke har været for sart til at tage billeder undervejs.

Og resultatet udebliver ikke. Fødderne er fuldstændig som forvandlet bagefter. Jeg er klar til strandsæsonen nu med mine nye fødder.

Hvordan foregår det
Hvis vi kigger på ingredienslisten er der ingen tvivl om, hvad der virker. Der er mælkesyre, frugtsyre, salicylsyre samt carbamid i. Allesammen effektive syrer og ingredienser, der kan eksfoliere huden. Og det er lige det, de gør. Det er de samme syrer, du kender, fra hvis du får lavet peeling på en skønhedsklinik, og det er absolut sikre og effektive ingredienser. Men hvis du oplever irritation eller har sår på foden, skal du selvfølgelig ikke bruge det.

Hvad der derimod IKKE eksfolierer huden eller gør nogensomhelst anden forskel for huden er den bunke æteriske olier, der er tilsat. Men det er vel tilsat for at man kan skrive at produktet er tilsat naturlige ekstrakter. Men vær ikke i tvivl, det er bare parfume, det er ovennævnte kemiske syrer, der virker. Og heldigvis for det, for de virker godt. Men det havde været et endnu bedre produkt uden de 17 naturlige parfumestoffer.

Det, jeg er spændt på, er hvor længe effekten holder, det er jo en ret omstændig proces. Firmaet har fortalt mig, at det holder cirka 3 måneder, hvorefter man skal gentage det, og hvis det passer, så er jeg begejstret. Man skal selvfølgelig i perioden imellem bruge en god fodcreme som for eksempel denne. Jeg ved endnu ikke reelt, hvor længe effekten holder, men jeg skal nok lave et nyt indlæg om et par måneder.

Og så en lille advarsel: I den uge hvor afskalningen står på, har du altså som sagt ikke ret pæne fødder. Så behandlingen skal lige times, det er for eksempel en dårlig idé at bruge den lige et par dage før, du skal til sommerbryllup iført små strop sandaler. Husk også, du ikke skal bruge creme og den slags i perioden, hvor du skaller.

Her kan du købe det
Du kan købe Baby Foot hos Illum, Esthetique og helsekostbutikker og en række andre forhandlere, du kan se her. Den koster 179,95 cirka. Der er også to webshops, der forhandler produktet nemlig www.MyNow.dk og Helstekosten.dk.

Hvad siger I? Er det noget, I kunne finde på at bruge?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Nanna

Jeg købte en pakke efter at have læst jeres indlæg, men nu næsten to uger efter er der intet sket. Meget mystisk og trist! Jeg har nok været uheldig, kan ikke forestille mig at skulle have gjort det forkert.

Pudderdåse Katja

Indlægget er to år gammelt, mange webshops er blevet lukket ned siden da. Er pengene blevet trukket? Ellers ville jeg købe et andet sted. Mange helsekostbutikker har dem nu.

Sofie

Nu har jeg mine sokker på 😀 er så spændt. Jeg bestilte mine på ebay for 25kr med Porto. Meget billigere i Kina 😀

Pudderdåse Helene

Det meste er billigere i Kina 😉
Håber du bliver glad for resultatet :-*
Kh. Helene

Marie in DK

Brugte produktet for en uge siden og endnu er intet sket.
Hm…. Det er da lidt skuffende til den pris.

Pudderdåse Katja

Intet overhovedet? Det lyder sært. Fulgte du brugsvejledningen?

Marie in DK

Jeps – fulgte instruktionen til punkt og prikke. Tog endda et ti minutters fodbad inden som det var anvist, hvis man havde meget tør hud på fødderne. I dag er det præcist en uge siden, og der er intet, der skaller af nogen steder. Til gengæld ser mine fødder farlige ud, fordi jeg ingenting har gjort ved dem hele ugen i forventning om, at det ordnede sig selv. Øv da.

Michelle

Jeg er også meget skuffet, er nu på 5. dagen efter behandling og intet er sket, og tror heller ikke der kommer til at ske noget. Fødderne ser helt upåvirkede ud. Det virker åbenbart ikke for alle

Pudderdåse Katja

Nej, det er desværre de færreste produkter, der virker for alle :-/

Marlene

Det lyder fuldstændig som den erfaring jeg lige har gjort. Det er en uge siden jeg brugte dem (efter 10 minutters fodbad) og det eneste, der sker er, at mine fødder føles tørre og klør ind imellem. Øv hvor surt, når produktet er så dyrt 🙁

Pudderdåse Katja

Hvor er det ærgerligt. Det her er jo et tussegammelt indlæg. Måske de har lavet den om?

pia

Hvor længe holdt en kur ?

Katja Moikjær

Det kan jeg helt ærligt ikke huske? Det er meget længe siden nu. De er i hvert fald ikke blevet en del af min faste fod-rutine: https://pudderdaaserne.dk/2013/05/03/sommerfodder-sadan-undgar-du-hard-hud/

Skønhedsevent i Naturskøn | Pagik

[…] Men jeg glæder mig til at gå amok i lækker skønhedsfrås. Især Baby Foot (læs en anmeldelse her hos Puderdåserne), som skulle give babybløde fødder efter en ret anderledes process end blot et […]

Vibeke

Jeg har endelig prøvet produktet efter at have tænkt over det i et halvt år – for det er jo mange penge. Men hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Nu skal man kun sidde med strømperne på i en time og først troede jeg ikke de virkede på mig for der gik næsten en uge før der begyndte at ske noget. Men SÅ skete der også noget! Så hvor jeg før havde meget hård hud på hælene og også flere revner i den hårde hud, har jeg efterfølgende kun haft bare en lille smule hård hud på hælene, som nemt kan holdes nede med fodfil og creme.

Kezia

Husk ar fjerne neglelak på fødderne inden brug. Ellers “smitter det af” Havde rød neglelak på og nu er mine negle lyserøde.

Helene Randløv

Damn… Det lyder da ualmindelig irriterende!
Kh. Helene

Heidi

Jeg har ufattelig meget hård hud på mine fødder. Har altid haft. Jeg har købt mig fattig i fodterapeuter, redskaber og creme. Intet har virket i ret lang tid. Min “foddame”rekommenderade jeg kom hver 3 uge. Hmm. Det er så lige 420kr per ggr.
Jeg fandt baby foot. Og idag bruger jeg ikke andet. Hver 2-3 måned får mine fødder disse sokker på og det er det. Jeg elsker dette produkt og ja det koster. Men intet i forhold til alt andet, som wn som mig skal bruge. Så er 1 80kr billigt.
OG det virker. Meget bedre end andet jeg prøvet.
Baby foot kan varm anbefales

Jane

Jeg har efter et cancerforløb fået ekstremt tørre og sprukne fødder. Så prøvede jeg dette produkt og det er fantastisk! Nu er mine fødder sig selv igen og dejligt bløde

Helene Randløv

Kære Jane
Hvor er det bare godt at høre <3 Tak for dine gode erfaringer :-*
Kh. Helene

Karin Staf

Er det kun hælene, Baby Foot virker på? Jeg har 3 ligtorne, der danner ekstrem hård hud pg.a. forfodsnedfald, jeg gerne ville se forsvinde.

Katja Moikjær

Hej Karin
Uha, det ved jeg simpelthen ikke. Der kan jeg ikke hjælpe desværre.
Kh. Katja

Pia

Jeg har prøvet dem og efter 2 dage begyndte de at tørre voldsomt ind og skalle men i dette forløb skal man da bade fødderne,smøre dem ind og file lidt ?

Helene Randløv

Nej, det skal man netop ikke! Det er faktisk vigtigt at lade være, det står der også i brugsanvisningen.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *