En brun jul

23.01.11
Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant fra Jane Iredale

Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant fra Jane Iredale

De fleste kan vidne om, at jeg er en erfaren dulle ud i brugen af skønhedsprodukter. Alligevel er der produkter, som selvom de måske fortjener det aldrig kommer inden for døren. Da Pudderdåserne modtog selvbruneren, mente jeg derfor, at det var tid til at se et af de gamle spøgelser i øjnene.
Mine sidste oplevelser med selvbruner stammer fra den skønne orangebrune kulør, jeg havde i ansigtet i starten af halvfemserne. Du har sikkert et helt klart billede af farven for dit indre blik netop nu og nej, det var ikke et kønt syn.

Kan man være bange for en creme?
Motivationen til at teste Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant var mildest talt ikke i top. Og undskyldningerne for at udskyde projektet var mange. Farven er grim, man får stribede ben, orange øjenbryn og så stinker det. Disse udsagn er grunde nok til, at jeg frygter alle selvbrunere. Tuben blev flyttet rundt, for at jeg skulle huske den. Hver gang fandt jeg alligevel en undskyldning for, at den heller ikke denne gang blev prøvet. Til sidst tog jeg den med på juleferie.

Forberedelse
Dagen inden det store slag blev benene barberet og skrubbet med en hamphandske og smurt grundigt ind i creme. Jeg har læst utallige vejledninger til den helt rigtige måde at anvende selvbruner, og ovennævnte forberedelse er bare min egen fortolkning af disse.

Det store slag
Når nu man har frygtet noget i så lang tid (ja, det er ret pinligt for det er næsten 3 måneder siden jeg modtog cremen), så er det altid rart at finde ud af, at frygten er aldeles ubegrundet.
Det første jeg undersøgte var naturligvis duften og den er behagelig citrusagtig uden at være for dominerende. Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant er en farvet gelé, som efter ganske lidt øvelse er nem og uproblematisk at fordele jævnt. Jane Iredale har sørget for en vejledning, som er let at læse og forstå, uden at man skal stå med næsen i teksten hele tiden. Husk at vaske hænderne grundigt efter indsmøringen, det ser bare ikke smart ud med brune håndflader.

Ventetid og vedligehold
Efter påføringen af cremen blev jeg alligevel nervøs, tænk nu hvis jeg fik helt orange stænger! Det fik jeg ikke, faktisk var farven så lys, at jeg blev overrasket over, hvor ufarligt mit eventyr havde været.
Jane Iredale foreslår, at man gentager påføringen dagligt, indtil man har den ønskede kulør. Det tog for mit vedkommende tre dage. Farven ligner den farve jeg får af solen og hverken striber eller andre uheld er til at se.
Farven fra Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant holder meget længe og det har kun været nødvendigt med to opfriskninger siden de 3 første påføringer. Det gør det meget overskueligt at anvende cremen.

Man har et standpunkt?
Jeg har svært ved at få armene ned over det faktum, at cremen på ingen måde lugter, mens den virker. Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant kan både anvendes i ansigtet og på kroppen. Jeg har dog ikke været så modig, at jeg har turdet prøve den i ansigtet, (mest fordi jeg ikke gider købe en ny foundation). Min mor som er connaisseur ud i selvbrunere, var lige så begejstret som mig. Derfor tør jeg godt at anbefale Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant både til den garvede bruger og nybegynderen.
Husk altid at bruge solcreme, selvbruneren indeholder ikke SPF og beskytter derfor ikke mod solens skadelige stråler.

Tantasia Self Tanner Auto-Bronzant fra Jane Iredale koster 275 kr. og kan bland andet købes hos kosmetologer og i Magasin, hvor du også finder den i webshoppen.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Malsen

Uh, det lyder godt, må vist prøves 🙂 ….jeg har haft nøjagtig de samme “tidlig-90’er-fobier” vedr. selvbruner som du har haft. Det var bare så kikset altså…..

Pernille

Har du så haft brune ben siden jul/ har farven holdt gennem bad osv. kun ved to opfriskninger i næsten en måned? Det er da vildt 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Malsen!
Jeg er glad for at nogen tør stå ved det, vi var sgu ikke for kønne 😛

Pudderdåse Helene

Hej Pernille!
Ja, jeg har 🙂
Selvbruneren har virkelig klaret det til UG med slange og kryds og bolle eller hvad man nu siger 😛 dagligt bad, barbering, skrubbehandske er overstået uden problemer. Nu har jeg dog tænkt mig at vente til stængerne atter skal luftest uden bukser osv.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *