Absolut yndlingsblush: NARS

23.10.10
NARS Blush Orgasm

NARS Blush Orgasm

Jeg synes, det er svært at anmelde ens yndlingsprodukter. Man kender dem godt, bruger dem næsten hver dag, kan man så give en objektiv vurdering af dem?

Jeg har i hvert fald svært ved at give en kølig, objektiv vurdering af NARS blushes, for jeg knuselsker dem. Det er i min optik de bedste blushes, der findes. Punktum. Ingen over, ingen under.

Blushene er ultrafine, bløde og højpigmenterede. Jeg har aldrig brugt en NARS blush op, jeg tvivler også på, jeg vil komme til det. Man kan dårligt nok se på mine, at de har været brugt – så lidt bruger man ad gangen.

NARS Blush Taj Mahal

Hos NARS finder du nogle af de vildeste blush farver. Taj Mahal, som er en shimmer orange, og Desire, som er en heftig pink, er blandt mine favoritter. De er ikke for alle og enhver, de giver sindsygt meget farve. Den bedste måde at bruge dem på er med en duo fiber pensel som for eksempel MAC 188, som sørger for et helt let strøg. Til gengæld er effekten fantastisk.

NARS har også mange blushes, som er mere tilgængelige. Farver som Lovejoy og Deep Throat er skønne neutrale farver, som giver lige præcis det perfekte flush til ens kinder og er nemme at arbejde med. Især Deep Throat er min nye favorit, en perfekt peachy-pink med let shimmer, som er den perfekte allround blush, der klæder langt de fleste.

Og så er der alle de andre. Amour, som er en skøn mat koral, Gina som er en mat mandarinfarvet, Dolce Vita som er en skøn støvet rose osv osv.

Hvorfor nævner jeg så ikke Orgasm? Den blush, der nok er allermest kendt, i NARS’ sortiment? Fordi den er den eneste af NARS’ blushes, jeg ikke kan få til at fungere. Den giver ikke ret meget farve på mine kinder, men nærmest kun glimmer og fremhæver alt det, jeg ikke vil fremhæve. Hvilket er spøjst, for det er nok den mest populære i deres sortiment. Helene er også meget begejstret for den, det er nok bare mig, der er noget galt med… Jeg foretrækker i hvert fald Deep Throat, som giver mine kinder den perfekte glød.

Hvorfor skriver vi så ikke mere om NARS’ produkter, når nu de er så supergode? Fordi man ikke kan købe dem i Danmark (dybt suk). Så sørg for at shoppe amok, når du er ude at rejse. Indtil nu har man kunnet købe dem på HQhair.com, men butikken er muligvis på vej i betalingsstandsning og NARS er fjernet fra butikken.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Ditte

Jeg er meget enig i, at Nars laver de bedste blush.
Jeg bruger Orgasm OG den fungerer hver gang, både med farve og med lidt shimmer, så den må ikke fraskrives af læserne.

Maria

Ved I om NARS har selvstændige butikker i udlandet, eller om skal man finde mærket i shoppingscentrer?

Pudderdåse Katja

Du skal finde det i shoppingcentre, Sephora og den type steder. Der er en forhandlerliste på deres hjemmeside 🙂

Laura

hvad koster deres blushes i danmark”

Helene Randløv

Hej Laura
Jeg mener, at det er 240 kroner.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *