De bedste webshops med makeup, skønhed og hudpleje

12.09.10
Sommerkollage

Sommerkollage

Pudderdåserne har her samlet listen over vores yndlingswebshops, primært i det store udland. Der er ikke ret mange interessante danske webshops, men udenlandske webshops bugner af billig makeup og mærker, vi ikke kan få herhjemme.

Magasins webshop
Der var en ting til at starte med på Magasins webshop i kategorien skønhed, og det var MAC. Magasin.dk er det første og eneste sted, der forhandler MAC online i Danmark. Men siden er der kommet meget andet til, blandt andet Clinique, Bobbi Brown, Ole Henriksen, Murad, Tromborg og meget mere.

Beauty Bay
BeautyBay.com er en af Englands største webshops med makeup og skønhed, og de har alle de gode mærker til fornuftige priser. Her kan du købe Essie, Ole Henriksen, MD Formulations, Murad, Bare Escentuals, Illamasqua, Seche Vite, Urban Decay, og jeg kunne blive ved og ved. Du kan også købe Revitalash, mirakelproduktet til at gøre dine øjenvipper længere. Du kan se priser i danske kroner. Fragt er 3,50 pund pr ordre og 0,50 pund pr vare.

Lookfantastic.com
LookFantastick.com minder på mange måder om BeautyBay og har mange af de samme mærker. Her kan du for eksempel købe OPI, Tweezerman, Decleor, Clarins, et stort udvalg af parfumer og en liste så lang af mærker, at der ikke er plads her. Du kan ikke mindst købe ghd glattejern væsentligt billigere end i Danmark, og det engelske stik er lige til at skrue af. Fragt er 2,20 pund pr ordre plus 1,55 pund pr vare.

FeelUnique.com
FeelUnique.com er igen skåret over samme læst, men sælger mange af de mærker du kender fra herhjemme. For eksempel Yves Saint Laurent, Tigi, Redken, Elizabeth Arden og mange flere. Generelt for denne og de to ovenstående er, at de har et imponerende udvalg og vel at mærke til britiske priser. Gratis fragt til Danmark.

HQhair.com
HQhair.com lever endelig igen, og de har selvfølgelig NARS, Urban Decay, OPI, hårprodukter i massevis og meget andet og ikke mindst billige ghd glattejern.

Garden Pharmacy
Garden Pharmacy er mig bekendt den eneste webshop, der sælger Chanel makeup og sender til Danmark. Det er primært det, jeg har købt hos dem, for ikke bare kan du købe til engelske priser, men du kan også få den nye kollektioner der, længe før i Danmark. Derudover har de primært de luksusmærker, vi kender i forvejen; Yves Saint Laurent, Dior, Lancome, Clarins, Esteé Lauder og mange flere. Porto her er lidt højere, men bestemt stadigt rimeligt, så køb godt ind, når du handler her. Fragt udregnes efter vægt, men er rimelig.

Makeup-online.dk
En dansk webshop drevet af søde Shila, som sælger alle de mærker, du ikke kan få herhjemme ellers og billige restpartier. Find blandt andet Sigma pensler, Urban Decay øjenskygger og meget mere.

Eleven.se
Svensk webshop, der sælger fede mærker som Clean, Smashbox, China Glaze, Blue Lagoon, Embryollise, Essie og jeg kan blive ved. Svenske priser og dejligt trygt at handle indenfor Skandinavien. Fragt er lidt dyr på 145 svenske kroner, men du kan handle fragfrit, hvis du køber for over 1000 svenske kroner.

StrawberryNET Cosmetics
Strawberrynet.com er en klassiker, og en af de shops, der har været på markedet meget længe. Her kan du købe udvalgte produkter meget billigere end andre steder, men de har typisk ikke alle varer indenfor et bestemt mærke, så det er lidt lagersalgsagtigt. Men du kan virkeligt gøre kup her. Fragten er gratis.

Ebay.com
Ebay er jo ikke en klassisk webshop, men der er mulighed for at gøre mange kup. Især neglelak er billigt, læs mere i guiden her. Hold dig langt væk fra MAC, med mindre du ved, hvad du gør. Det meste er fake.

Men der er jo en masse andre. Har vi glemt nogle? Hvilke webshops kan du anbefale?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
rijaH

Kunne i evt. opdatere med hvor meget det koster hos hver shop at få sendt til DK? Så er det jo endnu lettere at vælge 😛

Kristine

I har da glemt Strawberrynet.com 🙂 Nu hvor firmaet sender fra Sverige og har indregnet moms i deres priser er det ikke helt så fordelagtigt længere, som det var en gang. Men da man eksempelvis kan købe “salonsizes” af nogle hudplejeprodukter kan der af og til spares rigtig mange penge på produkter, man bruger meget. Og på nogle mærker kan der i det hele taget spares penge.
Derudover skal man ikke betale for forsendelsen.

Pudderdåse Katja

Kristine: For pokker da! Hvordan kunne jeg glemme den? Det må være resterne af snot i mit hoved.
Rijah, god ide! Det gør jeg.

Ditte

http://www.gorgeousshop.co.uk
Har både hudpleje og hårpleje til yderst favorable engelske priser, det koster dog £10, men de er hurtigt tjent ind. Levering er 3-5 arbejdsdage.

Sarah

Purity har også lavet en virkeligt god guide til webshops – http://purity.webblogg.se/2009/december/puritys-guide-till-natshoppar.html.
Der står mange af de samme webshops, plus nogle flere – men så også en del svenske, som vi nok ikke kan bruge.
🙂

Signe

Hej Katja,
Tusind tak for tips til gode hjemmesider, men har du prøvet at bestille fra CheapSmells.com? Jeg ville nemlig gøre det forleden, men opdagede at virksomheden er beliggende på en ø, der hedder Guernsey og som ikke er medlem af EU. Der kommer derfor højst sandsynligt told på, og så er det jo ikke så billigt længere. Det samme gælder for feelunique,com, men jeg mener, at de modregner tolden for dig.
Hvad er dine erfaringer?
Godt nytår og tak for et rigtig godt website.
Mh. Signe

Pudderdåse Katja

Hej Signe
Tak for de pæne ord, det sætter vi pris på 🙂
Så vidt jeg kan gennemskue så er Guernsey ikke medlem af EU men derimod EEA. Det skulle også betyde, at der ikke kommer told og skat på, det er samme aftale, som der er med Norge for eksempel. Jeg har i hvert fald ikke oplevet at der kom told på, men tør ikke garantere. Feelunique.com har jeg aldrig hørt om told på, men det er ved at være længe siden, jeg har købt derfra. Har du prøvet det?
Kh. Katja

marie

Jeg bestilte her forleden fra cheapsmells.com og jeg kan garantere, at der hverken er told el. moms 😉

Pudderdåse Katja

Tak Marie, godt at høre.

Siri

Hej, jeg har bestilt fra cheapsmells 3 ganger. Den ene gangen blev pakken stoppet i tolden og jeg måtte betale omkostninger på posthuset (jeg handlet for over over DKK 80,-)

Signe

Hej Katja,
Jeg har bestilt fra Feelunique.com én gang, hvor jeg blev pålagt told (de er beliggende på Jersey). De vil til gengæld gerne refundere pengene for dig. Jeg synes bare det var for besværligt, så jeg bestiller fra beautybay.com istedet for. Men hvis man scanner toldpapirene ind, hvor de kan se, at man har betalt, og mailer det til dem, så overfører de det til ens konto. Det skal man bare lige vide. Jeg vil da prøve cheapsmells.com. hvis de ikke pålægger told.
Tak for hurtigt svar og lige et spørgsmål mere. Burde jeg ikke få en mail i min mailboks, når du svarer på den her tråd?
Kh. Signe

Pudderdåse Katja

Aaah. Jeg har lige tjekket, nu forstår jeg. Jersey ligger udenfor EEA, så ja, der kommer told på Feelunique. Dejligt at de refunderer. Det burde der ikke komme på CheapSmells, men jeg tør ikke lægge hovedet på blokken.
Jo du burde få en mail. Gjorde du ikke det? Har du tjekket dit spamfilter? Jeg tjekker lige indstillingerne.
Kh. Katja

Kristina

Jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at man SKAL betale importmoms, hvis man bestiller fra Cheap Smells. På den måde kommer parfumerne for min bestillings vedkommende til at koste det samme som i Danmark (hvis ikke mere). Så det skal man lige være forberedt på.

Pudderdåse Katja

Tak for advarslen Kristina.

Siri

Dette kan jeg bekræfte. Man skal holde seg under Dkk 80 for å være safe hos cheapsmells.

Trine

Hej 🙂
Tænker nogen her måske kan hjælpe mig…
Jeg plejer at købe den lækreste og super virksomme (uden at det blir for dolly-agtigt) lip-plumper
fra Bloom på den danske Simplyvain men de har haft udsolgt af den i måneder…
Nogen der ved hvor man ellers kan købe den?
Savner den SÅ meget…!!!! SUUUUK!!!!
Kh Trine 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Trine
Jeg kender den slet ikke, men lad os håbe der kommer en forbi der gør! Det er så surt, når man ikke kan få de produkter man elsker. Suk!
Kh. Katja

Trine

Ja.. 🙂 jeg håber 🙂
Og til Jer der ikke kender den, kan jeg varmt anbefale den, den er som en læbepomade og ikke for glossy,
fugter og plejer læberne rigtig godt samtidig med den giver naturlig fylde uden at prikke og stikke 🙂
Så hold øje med simplyvain hvis de skulle få den hjem igen… eller hvis en herinde kan give et tip til et andet sted der har dem…
Kh Trine 🙂

Helene Lindberg

I har da glemt eyeslipsface.co.uk fyfyf 😀
Samt glamr.co.uk de har ikke så meget men et glimrende billi´gt udvalg af sleek palletterne. (SOM ER LEGENDARISKE) samt zoeva.de hvor man kan kome organiske pensler og paletter til ingen penge 🙂

Pudderdåse Katja

Ej! Hvordan kunne vi det!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *