Sparegrisen: Clarins Natural Lip Perfector

01.07.10
Foto: Clarins

Sparegrisen er Pudderdåsernes nye tiltag, hvor vi går på tilbudsjagt i butikker og på nettet for at finde de bedste tilbud til dig, netop nu.

For en del år siden ledte jeg desperat efter en meget sart lyserød lipgloss uden en masse glimmer. Efter lang tids søgen fandt jeg den endelig. Det var Clarins Instant Light Natural Lip Perfector nr. 1.

Jeg opdagede hurtigt, at den var formidabel til de dage, hvor en nude farve er det eneste rigtige, men læberne ikke er i humør til den sædvanlige omgang (dengang brugte jeg concealer til formålet).

Tre rigtig gode grunde til at vælge denne gloss
Det gode ved denne lipgloss er, at den er en blanding mellem en traditionel lipgloss og en plejende læbebalsam. Den dufter (og smager) fantastisk og applikatoren er nem at arbejde med. En anden ting, som er helt fantastisk ved den, er at den IKKE klistrer.

Farver og holdbarhed
Clarins lipgloss findes i 3 fine farver, den før omtalte lyserøde, en lys ferskenfarvet og en lys lysebrun (perfekt nude). Holdbarheden på læberne er ikke så fantastisk, men hvis man tænker på, hvor ofte man smører læbebalsam på, kan den sagtens stå distancen.

Tilbuddet
Frem til lørdag den 10. juli kan Clarins Instant Light Natural Lip Perfector købes i udvalgte Matas (dvs. de butikker, som sædvanligvis forhandler Clarins) for den beskedne sum af 89 kr. Det vil sige, at du sparer hele 46 kr. i forhold til normalprisen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *