Problemknuser til sprukne læber og andre tørre pletter

24.06.10
Decubal Lips & Dry Spot Balm

Decubal Lips & Dry Spot Balm

Opdatering 15/10 2018: Dette meget gamle indlæg er pludselig begyndt at få trafik igen. Desværre er Decubal Lips & Dry Spots Balm blevet omformuleret fuldstændig siden denne anmeldelse. Blandt andet er der ikke længere salicylsyre i. Denne anmeldelse er derfor ikke længere gældende.

Jeg har virkeligt et afhængighedsforhold til læbepomader og kombineret med mine meget tørre læber, har jeg stort set prøvet alt på markedet. Men jeg tror jeg har fundet min favorit for det næste lange stykke tid: Decubal Lips & Dry Spots Balm.

Det er et virkeligt godt produkt med nogle fornuftige ingredienser. Lanolin og vaseline blødgører læberne, salicylsyre exfolierer dem blidt og E-vitamin er ikke bare en effektiv antioxidant, men har mange andre dokumenterede fordele for huden, som det vil tage for lang tid at remse op her. De få og simple men effektive ingredienser giver lækre bløde læber og hjælper især, hvis du har sprukken eller tør hud på læberne. Mine læber har aldrig haft det bedre, efter jeg begyndte at bruge den.

Bløde neglebånd igen
Men denne multikunstner kan ikke kun hjælpe dine læber. Jeg har med stor succes brugt den på andre problemområder. For eksempel har den vist sig hamrende effektiv til mine tørre og revnede neglebånd, som er blevet bløde og pæne igen. Også tørre pletter på huden kan have rigtigt god gavn af denne behandling.

Bedre end Eight Hour Cream
Kombinationen af vaseline, E-vitamin og salicylsyre, får mig til at tænke på et meget hypet produkt, nemlig Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Og dette billige, relativt simple produkt fra apoteket slår det med flere længder. For det første indeholder Elizabeth Ardens Eight Hour Cream adskillige æteriske olier/parfumer og andre problematiske stoffer, for det andet er salicylsyren i Eight Hour Cream ikke i stand til at eksfoliere på grund af en for høj PH-værdi. Så du er langt bedre tjent med Decubals version, som hverken indeholder parfume, konservering eller farvestoffer, om har en effektiv evne til at eksfoliere døde hudceller.

Og så koster Decubal Lips & Dry Spots Balm kun 59,95 og kan købes på apoteket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Shila

Fedt! Den må jeg selv ud og købe, så jeg kan prøve den. Bruger selv Eight Hour Creme, som jeg har været glad for.

Anja SH

Jeg SAGDE jo til dig, at den var god 🙂 Og du lyttede 😀

Pudderdåse Katja

Jeg lytter da altid til dig Anja!

Astrid

Det der essential oils på engelsk kan på dansk være meget vigtige olier (essentielle olier), men som ingrediens i cremer, shampoo osv. er der som regel tale om det der på dansk hedder æteriske olier… 🙂

Pudderdåse Katja

Du har fuldstændigt ret! Det ved jeg også udmærket godt, det var en svipser. Tak for hjælpen. 🙂

RikkeV

Tak for fif…Den er nu indkøbt. Jeg mangler noget nyt, alle andre pomader har givet op på mine læber…

Annette

Den indeholder masser af petroleum :/ En god grund til at jeg ikke skal have den!

Pudderdåse Katja

Petrolatum er ikke det samme som petroleum, og er en fantastisk ingrediens, som de fleste hudplejeprodukter indeholder, fordi det er en af de mest gennemtestede og sikre ingredienser der findes. Den er lagt for had af den såkaldte naturlige hudpleje industri, men det har absolut ingen videnskabelig evidens at sige, at den skulle være skadelig. Tværtimod er mineralsk olie noget af det mildeste og sikreste at bruge på sart hud.

Annette

Det ved jeg nu ikke. Min hud er meget sart, og de produkter jeg har haft mest succes med, har været uden mineralske olier 🙂

Maria

Super tip, tak for det! Decubal er bare et godt mærke, generelt synes jeg, at der er en masse gode produkter på Apoteket, som man aldrig hører om, fordi man (jeg i hvertfald) ikke liiiige tænker på Apoteket som det første sted at kigge efter make up og hudpleje. Men så er det jo super, at vi har sådan nogle som jer til at oplyse os! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Maria. Og det er nemlig et godt mærke. Det her er klart mit favoritprodukt derfra, det ligger fast i min taske.

Janne

Nu har jeg endelig fået fingrene i denne. Jeg bor i et land uden Decubal, men har været på ferie et sted med ordentlige shoppingmuligheder. SKØNT!
Jeg har brugt 8 Hour længe, og troede egentlig at den grimme lugt skyldtes alt det guf der skulle til for at holde mine læber bløde. Den har dog aldrig kunne holde dem helt bløde, for det her Decubal-løse land har også et meget tørt klima, og det giver seriøst tørre læber – og hud og hår.
Efter et par dage med Decubal er mine læber blødere end jeg nogensinde kan huske de har været før. Den står sammen med mit dullegrej hjemme i badeværelset, og jeg bruger den om aftenen når jeg har renset makeup af. I løbet af dagen bruger jeg stadig min grønne ynglingslæbepomade fra Mentholatum samt diverse glosser, og den vane får jeg vist ikke ændret lige forløbig. Vi har nemlig haft et langt og lykkeligt forhold Mentholatum og jeg. Og på trods af at jeg gang på gang har forsøgt mig med andre og mere hotte læbepomader, så vender jeg altid tilbage til min gode gamle grønne ven. Jeg tror dog at supplementet med Decubal kommer til at holde, men 8 Hour ryger i hvert fald ud. Bwad!

Pudderdåse Helene

:-O Et Decuballøst land….. Det lyder slet ikke rart! Håber den bliver en god ven og at du har mulighed for pakkepost 😛
Kh. Helene

Line

Jeg kan jo læse at både I og mange andre knus-elsker dette produkt. Der bor også et eksemplar herhjemme, men jeg undrer mig over, hvorfor det ikke må benyttes til børn under 3 år? Jeg har selv en dreng på 2 og er nu kommet i tvivl om, om gravide bør bruge den nu hvor børn ikke må?

Katja Moikjær

Det anede jeg ikke! Står der det på den?

Line

ja, det står bag på tuben.

Katja Moikjær

Sært!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *