Vind special edition designer lædertaske, t-shirt og creme fra Nivea

06.06.11
Josep Font for Nivea

Josep Font for Nivea

Jeg æder lige mine ord langsomt i mig igen her til aftensmaden, for da jeg i sidste uge til ghd konkurrencen skrev, at den blev i hvert fald ikke overgået foreløbig, vidste jeg ikke, at Nivea dagen efter ville kontakte mig for at spørge, om vi ville udlodde en special edition lædertaske, t-shirt og creme designet af Josep Font for Nivea til en værdi af i alt 3.150 kroner.

Konkurrencen er i anledning af, at Josep Font har designet en special edition krukke af den klassiske creme Nivea Soft, som vi kan købe i butikkerne de næste par måneder for 47.95 kroner. Sidst, de gjorde det, var i 2009, hvor den indiske designer Manish Arora designede en version af Nivea Soft.

Præmien består af en lækker blå lædertaske til en værdi af 2.350 kroner, som taskenørden i mig er ved at dø efter at vinde. Kan man ikke godt deltage i sin egen konkurrence? Derudover har Josep Font designet en t-shirt, som også er med i præmien og selvfølgelig hans version af Nivea Soft.

Alt, hvad du skal gøre, for at deltage er, at skrive en kommentar til dette indlæg. Så trækker vi lod onsdag aften efter klokken 20.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
178 kommentarer
Ida Marie

GI’ MIG, GI’ MIG, GI MIG!! 😀

Marie

Vælg mig mig mig mig miiiiiiiig!!

Malene Andersen

Det er da helt vildt så gode konkurrencer I har jer, Pudderdåser 🙂
Håber det endelig er blevet min tur til at vinde. Den taske er simpelthen så flot (og ikke sort, som alle andre tasker i min verden 🙂 !)

Rikke Gaardsted

Wooooow!!! Den er for cool! Den vil jeg elske højt, hvis jeg bliver den heldige :o)

Kvium

Ihhh – her er man vist nødt til at være med 🙂

Malene

Fede præmiere igen… Den t-shirt vil jeg meget gerne have fingrene i. Tasken ligner også en model jeg har gået og ledt efter i butikkerne, dog ikke i blå, men den ser nu mægtig fed ud i den stærke blå farve.

Christina

Årh håber da virkelig på at jeg har held i spil/konkurrencer i dag 😉 Det er da en fantastisk taske! Og t-shirten er virkelig også flot! krydser fingre og tæer 🙂

Trine

Ih, jeg kunne godt tænke mig at vinde!Jeg kunne godt bruge lidt opmuntring:-)

Line Brinch

Måske lykken skinner på mig denne gang..? hihi
Smider ihvertfald en kommentar og krydser fingre.. og tæer, og hår, og ben og….

Kirsten

Wow flot smuk fantastisk pæn , lige mig. :-))

Din kommentar