NARS sommer 2011 kollektion

18.04.11
NARS Sommer 2011

NARS Sommer 2011

Det er længe siden, vi har skrevet om NARS, men det, har jeg tænkt mig, skal være slut nu. For det er et af mine absolutte yndlingsmærker, og selvom man ikke kan købe det i Danmark, så er det nemt at få fat på gennem enten NARS egen europæiske webshop.

NARS har produkter af en meget høj kvalitet, og deres sæsonkollektioner er lækre og ofte anderledes. I år er produkterne:

Trio Eyeshadow
Cap Ferrat – Icy sea form, silver green, icy turquoise (Limited Edition)

Duo Eyeshadow
Dogon – Metallic taupe with icy green sheen and charcoal black (Limited Edition)
Exotic Dance – Metallic white with silver sheen and metallic gold (Limited Edition)

Soft Touch Shadow Pencil
Queen – Modern citrus gold glitter (Limited Edition)

Lipgloss
Wonder – Shiny, sheer mandarin orange with pink andgold shimmer (Permanent)

Velvet Matte Lip Pencil
Bolero – Pink cantaloupe (Permanent)

Pure Matte Lipstick
Carthage – Matte, hot pink (Permanent)

Lipstick
Mayflower – Sheer raspberry with shimmer (Permanent)

Blush
New Order – Soft pink with gold and silver shimmer (Permanent)

Nail Lacquer
Ecume – Opaque white (Limited Edition)
Kismet – Metallic sunflower (Limited Edition)

Jeg er især vild med NARS’ blushes, bronzere, highlightere og øjenskygger. Men lige blushen tiltaler mig ikke denne gang. Tranparent og med shimmer er ikke mig. Øjenskyggerne derimod synes jeg er to die for, og den pink matte Carthage læbestift ser perfekt ud til sommerens trend med pangfarvede læber.

Hvad synes I? Og kender I, og har I prøvet NARS?

Her kan du købe det
Du kan købe NARS på NARS europæiske webshop. Porto er dog 11 euro, som Mia Marie ganske rigtigt gør opmærksom på, så man skal købe noget, for at det kan betale sig. Men NARS har så mange suveræne produkter, at det i hvert fald ikke er noget problem for mig.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Mia Maria

Er I helt sikre på det med Asos? Har nemlig prøvet at købe denne lip laquer: http://www.asos.com/Nars/Nars-Lip-Lacquer/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1569158&cid=12778&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Sweet+Charity
Og får altid en melding om at den ikke leveres til Danmark, men kun til England og Irland..
Mvh
Mia Maria
http://www.fashionfairytales.dk

Mia Maria

Nå ja, og 11 euro for at få sendt en lip gloss fra deres europæiske webshop synes jeg er liiiige i overkanten, må jeg indrømme…
Jeg har ellers meget længe villet eje deres Lip Laquer i farven ‘ Chelsea Girls’

Pudderdåse Katja

Det har du fuldstændig ret i. Asos sender ikke Nars til Danmark. Sådan noget *indsæt selv grimt bandeord*. Sorry, jeg fjerner lige linket igen. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.
Men Mia, det er jo bare et spørgsmål om, hvor meget man køber for, at det kan betale sig. Deres blushes, bronzere og highlightere er to die for! Men ja, du har ret, det er en del i porto. I gamle dage købte jeg altid hos HQhair.com, men det kan man desværre ikke mere.

Mia Maria

Ja det har I selvfølgelig ret i.. men da jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med mærket, ville jeg gerne prøve lidt af inden jeg investerede stort.
Men jeg kunne selvfølgelig høre et par veninder om de ville have noget med på samme bestilling… alle roser jo dette mærke til skyerne, bare man kunne få det på Asos… som jo også har haft gratis forsendelse til Danmark hele året so far.. 🙂
/Mia M

Pudderdåse Katja

Ja det var helt gået forbi min næse at de ikke sendte det til Danmark. Skal du ikke på ferie snart eller kender nogen der skal? Man kan få det i Frankrig og England for eksempel.

Mia Maria

Bum-bum … jeg var i London i januar og skal til Italien (bl.a. Rom) og Grækenland i juli.. det kunne være jeg skulle undersøge om det fåes i Rom.. mon ikke? 🙂

Pudderdåse Katja

Desværre 🙁 Nu kiggede jeg lige på NARS’ hjemmeside, og der står Frankrig, Spanien, Schweiz, Luxembourg, England og Irland kun i Europa.

Nina

GUD, hvor er det træls at ASOS er holdt op med at sende det til Danmark! Lige da de havde fået NARS ind som mærke stod der intet om, at de kun sendte til Irland og England, men det kan jeg da se, at de gør nu. Øv!

Pudderdåse Katja

HELT enig!

Ditte

Jeg er storforbruger af Nars blushes og er så heldig, at min søde kæreste køber det med hjem til mig når han rejser.
Fede navne de forskellige ting har 🙂

Line

NARS blush (jeg har Orgasm og Angelika), Laguna bronzeren og ikke mindst deres Sheer Glow Foundation er helt uundværlige hos mig… Bedste foundation ever! Jeg købte den på HQHair, men nu er gode råd dyre, næste gang jeg skal have en. Må blive når jeg skal til London.
Iøvrigt researchede jeg bare på farverne og fandt det perfekte match – ret vildt når man ikke kan prøve den på!

Pudderdåse Katja

Jeg har aldrig prøvet deres foundation. Det må på min to-do liste.

Nina

Tror der er en god chance for at Asos kommer op på beatet og begynder at sende til Dk igen. Der er jo pga væsker/kemikalier i f.eks. neglelak at de ikke sender det ud. Dengang de fik OPI neglelak sendte de heller ikke til DK, men jag har altså med succes bestilt OPI lak fra asos indenfor de sidste 6 mdr, så tror nok de også snart kommer med noget levering på Nars. Ellers så skal man bare hoppe på deres EU website, og køber man nok kan de 11 euro i porto sku hurtigt betale sig. Kan afslører at Illamasqua (super fedt mærke) koster 7,5 engelske pund at sende ud, men det betaler jeg gerne uden at blinke hvis det er et/flere produkter som jeg bare må eje.

Pudderdåse Katja

Lad os håbe det! Det er så surt at se det hele på Asos og så ikke kunne købe… Især når man som jeg alligevel ret ofte bestiller tøj der 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *