Blå, blå øjne

15.07.10
Blå, blå øjne: færdigt look åbent øje

Blå, blå øjne: færdigt look åbent øje

Måske er det et levn fra 80’ernes koboltblå vipper, måske er det ligesom den første store kærlighed. Faktum er at Helene har en svaghed for blå øjenskygge. I dette look har en meget klar blå øjenskygge fået lov til at spille hovedrollen.

Pudderdåserne er ofte blevet spurgt, hvorfor de produkter vi bruger til huden ikke bliver nævnt i vejledningen. Grunden er at vi ikke mente det ville være interessant for jer at læse. Denne gang får I derfor mulighed for at finde ud af, hvad Helene har brugt til ansigtet.

Produkterne er fra M.A.C med mindre andet er nævnt.

Ansigt: Først er mørke rander, rødme og andre uheldigheder dækket med concealeren Cover All Mix (den lyse) fra Make Up Store.

Dernæst er Matt Foundation i farven Milk (ligeledes fra Make up Store) fordelt i ansigtet med pensel 130 og en makeupsvamp på de steder som drillede.

Til sidst er huden børstet let over med Mineralize Skinfinish Natural i farven Light Medium.

Kinder: På kinderne, i panden og på kæbebenet brugte Helene en stor pensel og Pressed Powder Bronzer fra Clinique i farven True Bronze.

Øjne: Hele øjenlåget er primet med Too Faced Shadow Insurance. Derefter er globelinjen blevet markeret, både for at have en form at gå ud fra, men også for at have dybden på plads. Øjenskyggen brugt her er Omega.

Blå, blå øjne: markeret globelinje lukket øje

Øjenkrogen er lysnet med øjenskyggen Vapour og vippekanten hele vejen rundt om øjet er blevet markeret med Velvet Touch Eyeliner i farven Sky High fra Gosh.

Blå, blå øjne: færdigt look lukket øje

Først tegnes omridset af formen med den helt blå fra Mineralize Eye Shadow (Duo) i farven Sea & Sky. Det flotteste resultat opnås ved at anvende en fugtet blyantspensel 219 for at tegne omridset af formen dernæst fylde ud med pensel 239 (penslen skal stadig være let fugtet).

Trick: De fleste mineralske øjenskygger binder bedst på huden, hvis man husker at bruge en primer (Too Faced Shadow Insurance, Paint eller Paint Pot fra M.A.C. er alle gode valg).
Hvis man vil have endnu mere knald på farven, kan man fugte sin pensel ganske let. ENDELIG IKKE FOR MEGET da det ødelægger øjenskyggen. Penslen skal som sagt være fugtet endelig ikke våd. Det kræver lidt øvelse at få mineralske øjenskygger til at makke ret. Men har man først lært det, er det svært at lade være.

Trick: Hvis du oplever at øjenskyggen falder ned på kinderne, skal du prøve at arbejde skyggen bedre ind i penslen og duppe den på. Hvis ikke det hjælper kan du altid ty til det gamle trick med en transparent pudder på de udsatte steder, som så børstes væk, når øjenmakeuppen sidder hvor den skal.

Til sidst er den nederste våde kant blevet lysnet med Eyepencil fra Make Up Store i farven Vanilla.

Trick: Til de mørkere og mere markante looks kan en eyeliner i lys gul, hvid eller beige, lysne og lette looket, så det syner knap så voldsomt. Eyelinere i ovennævnte farver er også gode, hvis dine øjne syner rødere end normalt. Og så er de en instant øjenåbner på de dage, hvor man måske skulle have sovet et par timer mere.

Vipper: Vipperne har fået to lag af The Falsies Volum’ Express Mascara fra Maybelline.

Bryn: Brynene er farvet hos frisøren og kun redt igennem med en brynbørste

Læber: På læberne er det Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i farven 03

Blå, blå øjne: hele ansigtet

Køb MAC i Magasins webshop her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Kat

Sooooooooooooo nice! Det øverste billede med dit øje må være det flotteste billede på pudderdåserne.dk overhovedet.

Ditte

Det er jo fantastisk – Jeg er selv helt vild med blå øjenskygge.
Tak for tippet 🙂

Katja

Jeg er fuldstændig enig med Kat!! Wow siger jeg bare!!!
Er Make Up Stores pencils holdbare, når man bruger dem som eyeopener?

Pudderdåse Helene

Iiihh tak skal I have alle 3 🙂
Med hensyn til. MUS’ pencils, jeg synes de holder bedre end meget andet gør. Men der er ikke noget, som holder RIGTIG godt (ikke på mig i hvert fald). Fordelen ved MUS er de virkelig mange farver de fås i, det er en sikker vinder hos mig. Du må prøve en dag ved lejlighed :ja:

Rikke

Super super flot Helene!!!!
Har du erfaringen med farven “Blue My Mind”?
Det er også en mineralize.

Pudderdåse Helene

Tak Rikke!
Lige Blue My Mind har jeg ikke selv, jeg synes ikke den helt levede op til mine forventninger. Den haltede mht. pigmenteringen, synes jeg. Man kan stadig få Sea & Sky, hvis det har interesse 🙂

RikkeV

Hej Helene
Jeg købte Sea & sky for 14 dage siden,men er ikke tilfreds. Jeg synes den smitter meget af på trods af too faced base..
Og har også købt den lilla mascara du også har skrevet om her….Jeg synes den er meget tør og klumper helt vild…Og svær at få af….:(
Men nu er det prøvet!

Pudderdåse Helene

Hej Rikke
Jeg kan ikke genkende det med at Sea & Sky smitter af, kan du måske forklare nærmere? Min Sea & Sky er fra første gang de mineralske duo øjenskygger kom, så der kan muligvis være forskel på konsistensen. Det er brandærgeligt at købe produkter, som man ikke kan få til at fungere.
Mht. den lilla mascara skal du huske på, at jeg sædvanligvis SLET ikke kan tåle hverken farvet eller vandfast mascara. Derfor er jeg naturligvis henrykt over at finde noget som BÅDE er lilla og vandfast, som jeg kan tåle 🙂
Jeg synes ikke den er specielt tør og min klumper ikke. Jeg ved at vi normalt har meget forskellige krav til mascara og måske er det det der spiller ind her?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *