Revitalash – Få lange øjenvipper: Nyt mirakel-produkt?

26.05.10
Revitalash

Revitalash

Jeg er fra naturens side udstyret med de mest fesne øjenvipper nord for Alperne. Korte, flade og tynde. Det er et trist syn. Mange produkter har gennem tidernes løb lovet at give køberen lange, smukke og tykke øjenvipper, men endnu har ingen virket. Indtil nu.

En helt ny type produkter er kommet på markedet, primært i USA. Fælles for dem alle er, at de indeholder et stof, der hedder bimatoprost. Det blev oprindeligt brugt i medicin i form af øjendråber mod forhøjet tryk i øjet. Men man fandt hurtigt ud af, at en almindelig bivirkning, når folk brugte det, var, at øjenvipperne voksede som død og helvede. (Kilder:  Journal of Cosmetic Dermatology, Juni 2010, Clinical Ophthalmology, April 2010 og Drugs in Aging, nummer 26, 2009).

Baseret på receptpligtigt lægemiddel
Det kom der er et receptpligtigt lægemiddel ud af, Latisse, som man kan købe i USA på recept, som er godkendt til at give længere øjenvipper. I kølvandet på dette er der nu også kommet en række kosmetiske produkter på markedet, der indeholder dette stof, og dem har Pudderdåserne kigget nærmere på.

Der findes mange. Lilash, Revitalash, Peter Thomas Roth: Lashes To Die For, MD Lash Factor, Neulash m.fl. De indeholder alle bimatoprost (eller tilsvarende stof) og virker på samme måde.

Og lad det være sagt med det samme: De virker! Jeg har gennem fem måneder brugt Revitalash, som var den, jeg kunne købe billigst. I den periode er jeg gået fra at folk, der lægger makeup på mig, kommenterer på, hvor korte mine vipper er, til at de kommenterer på, hvor lange de er. Det er en ret overbevisende effekt. Allerede efter cirka 3 ugers brug var de synligt længere. Billedet til venstre er taget før brug af Revitalash, og billede til højre er taget efter tre måneders brug.

Før Revitalash til venstre, efter tre månedes brug af Revitalash til højre

Bagsiden af medaljen
Men selvfølgeligt er der en bagside. Det er hundedyrt! De koster omkring 1.000 kroner. (Jeg håbede da L’Oreal kom med deres Lash Renewal Serum, at det ville være en let tilgængelig version af bimatoprost, men nej. Der er intet i Lash Renewal Serum, der kan få dine vipper til at vokse).

Til at mildne den høje pris bare lidt vil jeg dog sige, at en tube holder længe. Jeg har brugt det hver dag i fem måneder nu og har stadigt ikke tømt min Revitalash.

Som med alle andre ting, der har en virkning, kan der også være bivirkninger.  En prikkende følelse, mulig misfarvning af huden, hvor det har ramt og ændring i farven på iris er blandt de mulige bivirkninger. Men risikoen for bivirkninger er ret lav ved dette stof. Jeg oplevede personligt ingen problemer ved at bruge det.

Dyrt – men det virker!
Min anbefaling er derfor heller ikke absolut. Dette er kun til folk, der virkeligt er kede af deres korte vipper. For andre er det nok for dyrt. Men for os, som virkeligt er udfordret på øjenvippe-fronten, er det en fantastisk mulighed, der kan gøre stor forskel på ens udseende.

Pt. forhandles Revitalash herhjemme hos blandt andet Spashop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Ditte

Hvad så når man stopper og de lange øjenvipper falder af? Vokser der så nye lange øjenvipper ud?

Pudderdåse Katja

Jeg ved det faktisk ikke præcist. Jeg holder det ved lige ved at bruge den cirka 2 gange om ugen nu.

Mehtap

Hejsa, ikke for at gøre nogen kede af det, men jeg kan slet ikke se nogen forskel på de to billeder, vipperne synes lige lange og lige tætte….?

Pudderdåse Katja

Helt ok, det kan være svært at se den slags på billeder. Men tro mig, der er stor forskel 🙂

Sie

Ja, jeg kan nu heller ikke se forskel på de to før og efter billeder

alberte

Hej, jeg kan heller ikke rigtig se nogen forskel på billedet. Kunne du ikke prøve at lægge et billede ind, hvor du har åbne øjne? Så kan man måske bedre se det 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Alberte
Det er sjovt, jeg kan sagtens selv se forskel. Jeg har ikke nogle før-billeder med åbne øjne, så det er for sent ny desværre.
Kh. Katja

Lisa Maria

Har du prøvet det billigere produkt Talika, som der tales så meget om?

Pudderdåse Katja

Nej desværre. Men jeg er ved at afprøve MACs nye version af samme, som lige er kommet og også er meget billigere:
Jeg melder tilbage om 6 uger 🙂
https://pudderdaaserne.dk/2011/06/16/mac-prep-prime-future-lenght-lash-serum/

Janne Paaby Nielsen

Skal ud og købe en nye eye serum, har brugt M2 lashe og har fået længer øjenvipper, men leder nu efter en god men billigere serum. Faldt over jeres artikel, hvor du vil vende tilbage efter 6 uger, og fortælle om virkningen af Mac eye serum, hvad fandt du af. Mv Paaby

Katja Moikjær

Hej Janne. De produkter som M2, Revitalash mfl. der bruger bimatoprost-derivater er mere effektive. Men MACs serum virker også. Der er groft sagt to klasser – produkter med bimatoprost og produkter med aminosyrer/peptider. M2 og Revitalash hører til det første, MAC hører til det sidste.
Kh. Katja

Janna

Hvor længe har I prøvet MAC s og hvilket efftekt har I opnået ?

Katja Moikjær

Hej Janna. Det her er et gammelt indlæg, den eksisterer desværre ikke længere.

Melanie

Jeg havde læst en del om Talika og fik endelig taget mig sammen til at prøve det af… LOVE IT!
Jeg har brugt det trofast hver aften i omkring 5-6 måneder og er stadig ikke ved at løbe tør(Jeg har bare den lille tube) For mig der normalt havde halvkorte, tynde vipper var det her et mirakelmiddel. Mine vipper blev længere, mørkere og tykkere – og jeg er næsten stensikker på at der er kommet flere af dem… Talika påstår at du kan se resultater indenfor en måned, og det var rigtigt for mit vedkommende. Alle mennekser er selvfølgelig forskellige, så det virker jo nok bedre på nogle end andre, men til den relativt billige pris (hvis man altså ellers fokuserer på hvad ens vipper muligvis kan komme til at se ud som) så vil jeg bare sige: PRØV DET!! 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt! Tak for info!

maria

Hejsa,
Revitalash kan købes på Amazone.com til 79 USD – ca. 450,00 kr – næsten halv pris !!!!!
Kh
Maria

Mette

Er man så sikker på, at det er den originale man får og ikke en fake?

Karin V. Sørensen

Hej!
Hvor er det skønt I gider prøve alle disse produkter, og skrive om dem bagefter !!!
Jeg har dog et spørgsmål til Revitalash og Neulash:
I skriver det oprindeligt var medicin til grøn stær, hvor det skulle afhjælpe det høje tryk i øjet, og derigennem opdagede man effekten på vipperne – så når man så absolut ikke har grøn stær, hvad sker der så når man alligevel bruger sådan et produkt? Det trænger jo dybt ind, og må have en effekt andre steder end på vipperne!
Du skriver at der er bivirkninger, ændring af farven i iris!!! Det lyder fuldstændig vildt i mine ører (øjne 😉 ) og jeg tænker at langtidseffekten må være – ja, forfærdelig, når man ser bort fra de fine øjenvipper!
Har I læst eller hørt oplysninger desangående??
menge venlige hilsner
Karin

Pudderdåse Katja

Hej Karin
Der er ikke nogen langtidsbivirkninger. Den med farven af iris er rapporteret men EKSTREM sjælden. Og alle rapporterede bivirkninger så vidt jeg har forstået forsvinder igen, når man stopper med den. Du kan efter min bedste overbevisning trygt bruge det.
Hvis du er usikker kan du prøve med fx. MAC der bruger en anden type ingredienser men som er knap så effektiv: https://pudderdaaserne.dk/2011/10/02/fa-laengere-ojenvipper-med-mac-prep-prime-future-length-lash-serum/

Anita

Hej med jer, tak for jeres skønne skønne blog

Anita

Jeg synes da det er ret let at se forskel på de to billeder? Også jeg oplever stor fotskel, hurra!!

Katja Moikjær

Dejligt at høre 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *